FAQ og praktisk info

Har du et spørsmål? Vi har svarene.

Her finner du informasjon til deg som ønsker å leie eller bor i 360 Campus. I menyen kan du navigere deg frem til det du leter etter.

Er det noe du savner? Gi oss et tips på 360campus@hem.no

Hvordan søker jeg?

For å søke om leiekontrakt hos 360 Campus må du sende oss en forespørsel her. Oppgi ønsket kollektivtype, studiested, en kort presentasjon av deg selv og vi vil ta kontakt med aktuelle søkere.

Kontrakt signeres, og du kan glede deg til å flytte inn i 360 Campus.

Vi tilbyr primært kun visning av våre hybler på nettsiden. Ta kontakt hvis du ønsker å booke en visning.

Når kan jeg søke?

Utleie er godt i gang og alle hyblene leies ut fortløpende! Førstemann til mølla!

Kan jeg velge eksakt bolig og bo sammen med venner?

I søknadsskjema kan du velge ønsket boligtype. 360 Campus har 6 forskjellige boligtyper i eiendommen som ble bygget i 2021. Boligtypene varier primært etter størrelse og antall hybler pr. kollektiv. Boligtypene kan seg imellom variere litt i størrelse, planløsning og er beliggende fra 1 til 5 etasje i eiendommen.

Tildeling av eksakt bolig gjøres av utleier ved overtakelse, men gjerne merk i søknaden om du ønsker å bo med venner. 

Hvem kan bo på 360 Campus?

Du er mellom 18 og 35 år og student enten ved skole, fagskole, høyskole eller universitet som er godkjent av Lånekassen. Minimum deltid-student 15 studiepoeng pr. semester.

Dersom du ikke har fylt 18 år, kan dine foreldre stå som ansvarlig i leiekontrakten.

Makstid for å bo i studentboligene våre er 5 år.

Hvor finner jeg prisene og hva koster det?

Prisene finner du i under studenthybler i menyen.

Vi har 2 prisgrupper man kan velge i:

Hybeltype 1:
Denne kollektivtypen består av 6 – 9 hybler. Disse har egne bad og felles kjøkken og oppholdsrom. Pris pr hybel er kr 7.375,- pr mnd.*


Hybeltype 2:
Denne kollektivtypen består av kollektiv med 4 soverom. Disse har felles bad, ekstra separat WC, kjøkken og oppholdsrom. Pris pr rom er kr 6.900,- pr mnd.*

Hyblene og fellesrom er fullt møblerte. Kjøkken er utstyrt med alt man trenger og tilgang til attraktive fellesarealer.

*Kostnader ved leie av bolig: I tillegg til den ordinære husleien betales det kr 360 for strøm, varmtvann og oppvarming pr måned uavhengig av årstid.

Leietager tegner egen innboforsikring og avgift til fellesvaskeri.

Hva er leieperioden?

Vi inngår leiekontrakter for ett år av gangen, det vil si fra 1. august til 27. juli påfølgende år. Dersom du skal fortsette å leie av 360 Campus, varer leieforholdet likevel ut 31. juli, slik at du ikke blir stående uten bolig. (Merk at ny kontrakt ikke er garantert, og må søkes om.)

Leieforholdet kan i leietiden ikke sies opp av leietaker.

Hva omfatter husleie og felleskostnader?

Den ordinære husleien inkluderer internett, avløp, vaktmestertjenester, ukentlig renhold kollektivet, felles adkomst- og oppholdsarealer.

Tilgang til attraktive fellesarealer.

Hva er kostnader ved leie av bolig?

I tillegg til den ordinære husleien betales det kr 360 for strøm, varmtvann og oppvarming pr måned uavhengig av årstid.

Leietager tegner egen innboforsikring og avgift til fellesvaskeri.  

Hva er fellesarealer?

Vi er opptatt av at du skal få den beste studiehverdagen, derfor har vi bygget flere arealer som alle som bor hos oss har tilgang til. Møt dine naboer over et spill shuffleboard eller fussball, eller se en film i TV-loungen. Du finner også egen lesesal, stor takterrasse og bakgård, fellesvaskeri og sykkelparkering i bygget. Vi ønsker å skape et godt bomiljø hvor beboere kan trives, få venner, og ha et godt og trygt hjem i studietiden.

Bruk av felles oppholdsarealer (inkludert vaskeri) skal skje innen gjeldende åpningstider, p.t. hverdager fra kl. 07:00 til 23:00, og i helger fra kl. 08:00 til 24:00.

Hvilke fasiliteter og fellesarealer finnes?

360 Campus inviterer til en enkel og praktisk studiehverdag. Her vil du finne egen lesesal på bygget, det blir tilgang til et dedikert aktivitetsrom med diverse spillaktiviteter og storskjerm, samt en stor takterrasse og en bakgård til felles glede for alle som bor der. I første etasje finner man dagligvare, samt kollektivtransport like utenfor inngangsdøren.

Oppholdsrom, TV-Lounge og game room, lesesal, stor takterrasse og bakgård
Lobby/ postkasser, fellesvaskeri (mot avgift)
Kamerasikkerhet, vektertjeneste, vask av fellesarealer, sykkelparkering og bod

Bolig/møblering

Alle våre hybler har moderne overflater og innredning, og inneholder:

Flislagt bad med toalett, dusj, vask, speil og skap
Seng med oppbevaring og hovedmadrass
Skrivepult med stol
Skap for oppbevaring for klær, kjøkkenutstyr, mv.
Hylle over seng med lys
Kjøkken og stue i kollektivet / ukentlig renhold av fellesområdet
Bod og innendørs sykkelparkering er inkludert

Renhold av fellesarealer og kollektivene

Rengjøringsfirma vasker fellesarealer daglig og fellesarealene i kollektivene ukentlig.

Administrasjonen på 360 Campus har laget en huskeliste her som leietakere må følge slik at vårt rengjøringsfirma får tilgang til å vaske alle overflater i kollektivene.

Vi har hvert år renholdere som vasker ned alle felles kjøkken og stuer ved innflytting i august. Dette vil bli gjort i starten av august, og det er ikke sikkert at de har tatt nettopp ditt kjøkken før du rekker å flytte inn. Disse er i kontinuerlig bruk, så det er dessverre ikke mulig å holde de rene gjennom hele innflyttingsperioden heller.

Må man ha depositum?

Leietaker kan velge mellom depositum tilsvarende 3 måneder husleie, eller leiegaranti tilsvarende 3 måneder husleie. Leiegaranti er levert av Hiscox SA, kostnaden for garanti er 12% av 3 mnd. husleie.

Er det parkering i eiendommen?

Det er mulighet for leie av innendørs parkeringsplass i eiendommen. Leietakere kan leie parkeringsplass ved å kontakte oss på 360campus@hem.no

Er det boder og sykkelparkering?

Alle hyblene har tilgang til innendørs sykkelparkering og egen bod. Bodene befinner seg på samme plan som hovedinngang. Inngang til høyre for lesesal. Hver enkelt må sørge for egen hengelås til egen boden.

Er internett inkludert i husleien, og hvor raskt er det?

Husleien inkluderer gratis tilgang til trådløst internett i eiendommen.

Opptil 100 mbit på wifi i hybelnett
Opptil 50 mbit på wifi gjestenett
Opptil 1000 mbit på kablet hybelnett

Vår internettleverandør er Tele-com Midt Norge. De leverer inn til bygget en hastighet på 10/10 Gbit/s. Nedlastning og opplastinger er inkludert i husleien og tilgjengelig i alle hyblene.

Brukerveiledning følger vedlagt.

Husordensregler

Vedlegg til leiekontrakten: “Husordensregler” får du lastet ned ved å trykke her. Les godt gjennom husordensreglene før du flytter inn.

Bråk og uorden

Det skal være stille på 360 Campus fra kl 07:00 til kl. 23.00 i hverdager og i helger fra kl. 08:00 til 24:00. Leietaker må følge vanlige husordensregler. Dersom leietaker ofte blir klaget på, kan utleier vurdere å si opp leietaker.

Opplever du bråk/festbråk etter disse tidspunktene? Se punkt under

Dersom du opplever uvedkommende på 360 Campus eller trenger assistanse av vekter, kan du ringe til vår døgnbemannede vektertjeneste Avarn Security på telefon; +47 916 45 956

Dyrehold

Det er ikke tillat med dyrehold. Unntaket er dersom det er gode grunner for dyrehold og at det ikke er til ulempe for utleier eller andre beboere av eiendommen.

Mistet nøkler eller trenger hjelp med innlåsning?

Dersom du som leietaker på 360 Campus har mistet eller forlagt nøkler og trenger hjelp til innlåsing utenfor utleiesjefen og vaktmesters arbeidstid. Da kan Avarn Security være behjelpelig med dette. Ta kontakt direkte på telefon 916 45 956

Dette koster kr 1 000,- og blir fakturert leietaker (se prisliste)

Hva er min postadresse?

Din adresse på 360 Campus
(Ditt navn)
Klæbuveien 22, (ditt kollektiv nummer)
7030 Trondheim

På 360 Campus får du en postkasse som deles med kollektivet.

Avfallshåndtering

360 Campus har eget anlegg for restavfall. Dette er tilgjengelig i eiendommens p-kjeller og på utsiden av eiendommen ved innkjørselen til parkering anlegget.

Brukerveiledning følger vedlagt.

Brannsikkerhet

360 Campus setter brannsikkerhet høyt. Eiendommen er oppført i 2021 og har heldekkende brannvarslingsanlegg samt sprinkelanlegg.

Evakueringsplan og branninstruks finner du her.

Fellesvaskeri

På fellesvaskeriet finner du både vaskemaskiner og tørketromler. Vaskemaskiner er selvdoserende, og det er skal ikke benyttes eget vaskemiddel eller tøymykner. Bruk av eget vaskemiddel eller tøymykner vil kunne skade maskiner og forårsake lekkasje.

Både vaskemiddel og tøymykner er parfymefritt for å skåne brukere med allergi.

Vårt vaskeri fra Electrolux har egen App som heter AirWallet hvor man kan booke maskiner og få fullstendig oversikt over vaskeriet.

Dere kan se hvor mange maskiner som er i bruk til enhver tid og fylle på vaskerikonto med elektronisk innbetaling.

Fellesvaskeri befinner seg på samme plan som hovedinngang. Inngang til høyre for lesesal

Vi anbefaler at dere tar en titt på Brukerveiledningen også.

Brukerveiledning følger vedlagt.

Prisliste tilleggstjenester

Ekstratjenester eller ikke oppfylte forpliktelser i henhold til kontrakt vil bli fakturert. Beløp som faktureres skal dekke faktiske kostnader/utgifter. Vedlegget under gir et prisestimat.

Trykk her for å laste ned vedlegg til leiekontrakt: Prisliste tillegstjenester

Flytte inn

Nøkler kan hentes på utleiekontoret. Denne finner du ved inngangspartiet. Dersom dette ikke passer, ber vi leietakere ta kontakt med utleiesjefen på 360 Campus for annen avtale senest 3 virkedager før ankomst (epost: 360campus@hem.no).

Er det behov for å møte utleiesjefen personlig utenom åpningstid kan det derfor være lurt å avtale et møte på forhånd. Dette kan gjøres ved å sende en e-post til 360campus@hem.no.

NB! Når du kommer for å hente ut nøkler må du fremvise opptaksbevis for studie (kvittering fra samordna opptak e.l.) samt kvittering for depositum. Uten dette vil vi ikke tilby noen innflytting.

Parkering ved innflytting:

Det er mulig å stå ved inngangen for å laste av eiendeler dersom man har betalt for parkering, men så snart man er ferdig må bilen flyttes til parkeringsplassen. Området er regulert av kommunen, og det finnes betalingsautomat ved innkjøring til parkeringsplassen.

Feil og mangler

Alle leietakere på 360 Campus kan melde inn skader og mangler. Som leietaker eller søker kan du også melde inn feil og mangler her.

Flytte ut

Følgende informasjon gjelder for alle som skal flytte ut:

Husk å melde fra om hvilken dato du flytter ut. Dette gjøres ved å sende e-post til 360campus@hem.no.

Du vil få utdelt informasjon om utflytting.  

90 dager før din leiekontrakt går ut, vil det komme en sjekkliste til egen bruk. Denne benyttes i forbindelse med vask og flytting. Denne listen er identisk med den som utleiesjef eller vaktmester senere benytter ved ferdigbefaring av din bolig. Meld også inn feil og mangler som har oppstått i botiden, enten det er slitasje som vi dekker, eller det er skader du selv er ansvarlig for å dekke.

På utflyttingsdagen: kom innom utleiekontoret og be om sjekk så snart du er helt ferdig, slik at vi kan sende en vaktmester (innen kl. 15). Du får da en mulighet til å rette opp eventuelle feil/mangler ved vasken.

Vi ønsker at alle vasker hybler / leiligheter grundig før inspeksjon. Dersom noe må utbedres må det settes av tid til dette innen vår arbeidsdag er over. Vi ber derfor om at inspeksjon utføres innen kl. 15:00.

Når du er klar for at vi ser over, kom innom oss i utleiekontoret eller send oss en e-post på 360campus@hem.no. Vi sender da en ansatt som kommer til boligen så snart som mulig. Vi ønsker at leietaker er tilgjengelig for informasjon om eventuelle utbedringer og instrukser fra den som inspiserer. Inspeksjon skal derfor utføres med leietaker tilstede.

 

Utflytting uten sjekk?

Dersom dere flytter ut, uten at utleiesjefen eller vaktmesteren har fått sjekket vasken kan det foreligge mangler på renholdet. Det er lett å overse noe, selv om man er grundig. Skulle det være nødvendig for oss å utføre ytterligere renhold vil kostnaden for dette faktureres med kr 500,- pr. påbegynte time. Ved svært dårlig renhold vil rengjøringsbyrå utføre jobben etter faste takster. Pris pr. 01.01.2022 er fra 1.750,- for hybel.

 

Bestille nedvask?

Ønsker du å sette bort alt ansvar for renhold? Da kan vi selvsagt hjelpe! Send en henvendelse via 360campus@hem.no Husk å melde inn utflyttingsdato og hybel nummer.

Priser:

Hybel kr. 1 000,-

Hybelen må være tømt for eiendeler.

Dersom det ligger igjen hensatte eiendeler vil det faktureres kr 500,- pr medgåtte time for fjerning. I tillegg kommer eventuelt bortkjøring av avfall (gjelder ved større eiendeler).

Andre spørsmål?

Er det noe informasjon du savner her? Send oss gjerne en e-post. Vi svarer deg så raskt som mulig.

Andre spørsmål