Nye studentboliger ved Norges største universitet

360 Campus ble ferdigstilt i 2021 og inneholder 228 moderne studentboliger som ligger svært sentralt i Trondheim, vis-à-vis NTNU sitt hovedcampus.

Vi ønsker å bidra for at studentene skal få den beste studie opplevelsen og et hyggelig sosialt miljø. Derfor har vi vektlagt moderne studentboliger, med flotte fellesarealer både innendørs og utendørs.  

 Vi er opptatt av at alle som bor hos oss skal føle seg hjemme og trygge. Vi har vi en utleiesjef og vaktmester som er tilgjengelig for å bistå studentene og gjester som tilhører 360 Campus.

Sikkerhet hos oss

 Sikkerhet er viktig for oss. Utenfor utleiesjef og vaktmesters arbeidstid, har vi en avtale med Avarn Security som er til for å gi deg som beboer trygghet og trivsel. Vekteren vil utføre inspeksjoner med forskjellig omfang, til varierende tider, ut ifra hva som er avtalt. Med vekterens tilstedeværelse vil vi redusere uønsket ferdsel og adferd. Mer informasjon om Avarn finner du her.

 Brannalarmen har direktekobling til brannvesenet og vekterselskap. Vi ønsker samtidig at alle som bor hos oss gjør seg kjent med branninstruks og rømningsveier. Eiendommen har også kameraovervåking i inngangspartier.

Ferdig møblert

Eget bad med dusj, toalett, vask, speil og skap
Seng med oppbevaring
Arbeidspult med stol
Skapplass
Felles kjøkken og stue Ukentlig rengjøring av kollektiv

Fellesarealer

Lounge
TV-lounge & Spillrom
Lesesal
Takterasse
Bakgård

Must haves

Postkasser
Fellesvaskeri (mot avgift)
Kamerasikkerhet
Sykkelparkering & Bod
Parkering
Matbutikk i 1. etasje

Husleie inkluderer

Internett
Vaktmestertjenester
Renhold av fellesarealer
Tilgang til alle fellesarealer

Husk dette

Husdyr er ikke tillatt.
Røyking er ikke tillatt.
Hverdager kl. 23-07 = Ro
Helger kl. 24-08 = Ro
Vis hensyn til andre.

Dette trenger du

Egen innboforsikring
Avgift til felles vaskeri